Kontakt

Bodø Skateboardklubb er drevet av et styre på syv aktive skatere med hvert sitt ansvarsfelt. Nedenfor kan dere finne navn på styremedlemmene, etterfulgt av styretittel og telefonnummer. Om du vil sende oss en mail er det bare å fylle ut feltene nederst på siden.

Styre:
Sindre Sandvin.
Leder.  97574653.
Henriette Pedersen. Rekruttering/madlem. Skatepark. Girl Skatecamp. 91626736.
Stian Solbakken. Nettside. PR.  92255779.
Adrian Borge. Grafisk designer. Rock & Skate. Utleie.  91318711.
Fredrik Nordvik. Bodkar Open.  97744962.
Erlend Valle. Voksenskate. Rock & Skate. Bodkar Open.  92016594.
Gøril Holen Stordal. Skatepark. Stordalen Arena.  95129782.
Petter Fabritius. Anlegg.

Ressurspersoner:
Aleksander Rist Holmen.
 Nettside.
Erik Bolshauser. Vaktmester.
Audun Ulvsønn Nyheim. Dugnad.
Eirik Øwre Nilsen. Studentskate
Therese Tammel Tryggestad. Økonomi

Kontaktskjema
Kontakt oss gjerne her:
[contact_form]

15 Responses to Kontakt

 1. Astrid Nygård says:

  Hei. Jeg har ei jente, 9 år, som ønsker å prøve seg på skateboard, og lurer på når dere starter høstsemesteret?

  Mvh Astrid Nygård

  • Sindre says:

   Hei Astrid!

   Vi åpnet hallen i uken som var. Startet opp jenteskaten forrige mandag. Du er hjertelig velkommen til skatehallen i morgen for eksempel. Hallen er åpen fra 17 til 20 og da er det jeg og ei som heter Henriette Pedersen som er ansvarlig for aktiviteten.

   Klokken 18.30 må alle under 10 år dra hjem.. men da kan selvsagt du fortsette å være der.

   Vi snakkes i hallen!

   Vennlig hilsen,
   Sindre Sandvin

 2. Aleksander says:

  Det ble laget en film får mange herrens år siden som ble kalt “Shoot With This” i Bodø. Ble kopiert på VHS og sendt rundt omkring. Finnes denne på nett noen plass? Da VHS er forsvunnet.

 3. anna strøm says:

  Hei!
  Har en gutt på 12 år som har skatet litt, men er ikke veldig erfaren. Han trenger nytt skateboard og jeg lurer på om noen kan hjelpe med hvilke merker som er å anbefale og hvor man kan få tak i det. Er det andre ting man trenger å tenke på, for eksempel størrelse eller tykkelse på brettet?
  Håper noen kan svare på dette.

  • Sindre says:

   Heisann Anna!

   Veldig kult å høre at interessen er så stor at utstyret må fornyes :) Som du da sikkert vet, har vi ingen skatebutikker i Bodø om dagen, så da må det nok bestilles på nett.

   Jeg vet ikke hva dere ønsker å legge i denne investeringen, men det eneste kravet jeg ønsker å sette er at det må kjøpes på en skatebutikk. Brett fra sportsbutikk eller leketøysbutikk funker alltid så dårlig. Et ordentlig brett vil holde mye lengere og vil være enklere å utvikle seg på. Når det gjelder nettsider er det nok session, junkyard og boardshop (. no) som har det beste utvalget. Her kan du enten kjøpe et ferdigmontert brett (complete/komplett på nettsidene) eller plukke delene hver for seg. Den siste varianten er gøy, men litt dyrere. Her må du i så fall finne brett, hjul, trucker (som hjulene henger på), kulelager, hardware/monteringssett (for å skru truckene fast i brettet med) og griptape (sandpapiret på toppen). Si fra om du velger siste løsning, så skal du få nærmere beskrivelse om hvordan størrelser som passer sammen. Men om han ikke er så erfaren holder det nok med et enkelt complete – ikke vær redd for å lete blandt de billigste modellene (så fremst det kjøpes på en skatebutikk).

   Størrelser kan jo variere ut i fra størrelse, alder og preferanser, men jeg bruker å anbefale alle å kjøpe et fullstørrelse-brett, uansett alder. Man trenger ikke velge de største størrelsene, men helst ikke gå for en juniorversjon. De store brettene er litt vanskeligere å flippe masse på, men man har på den andre siden større landeflate og de blir lettere å kontrollere. Lånebrettene i hallen er egentlig en fin veileder, for de har størrelser mellom 7.75 og 8.0. Dette er en optimal størrelse til deres sønn også, selv om at det ikke er noe stress å synke ned til 7.5 heller. Jeg bruker selv 8.125.

   Om du følger breddestørrelsene (tommer/inches), som nevnt over, trenger du ikke tenke på lengde. Om man kjøper de helt billigste typene bør man også kjøpe nye bushings (pakninger til truckene). “Bones – hardcore bushings hard” f.eks. Ikke vær redd for å ta kontakt igjen, om noe fortsatt skulle være uklart.

   Mvh.
   Sindre Sandvin

 4. Sølvi Dahl says:

  Hei! Har en gutt på 12 som lurer på om det kun er for skateboard og ikke sparkesykkel?

  • Sindre says:

   Hei. Beklager sent svar (om ikke noen allerede har svart deg).

   Fjølhangaren er per i dag kun åpen for skateboard. Vi har dessverre ikke stor nok plass å dele på. Beklager det. Men dere er hjertelig velkommen til å prøve skateboard. Vi har vakter i hallen hver dag, som mer enn gjerne hjelper dere i gang ;)

   Mvh.
   Sindre Sandvin

 5. Lill HIldonen says:

  Hei,

  Er det noen form for instruktører tilgjengelig på de dagene som ikke er forbehold jenter/barn/voksne? Har to gutter på 10 og 12 år som er interessert i å prøve seg.

  • Sindre says:

   Heisann Lill! :)

   På tirsdag, torssdag og fredag er det ungdom som selv sitter vakt i hallen. Kursing er ikke en del av oppgavene de er pålagt, men de skal alle sammen bistå med støtte om dere henviser dere til dem, med det ønsket, hehe.

   På lørdag er flere av oss voksne der, og om dere komer litt tidlig (kl. 13) vil det være gode rom til å få litt personlig veiledning da.

   Vi snakkes i hallen!
   – Sindre Sandvin

 6. Pingback: Referat fra årsmøte – 26.01.2016 | Bodø Skateboardklubb

 7. Silje Mikkelborg says:

  Hei. Hvor gammel må barn være for å starte hos dere?

  • Haavard says:

   Vi har ingen nedre aldersgrense, men om barna er under seks år, må foreldre være delaktige. Vi har egne tider for kidskate (opp til 10 år) på onsdager :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *