Innspillsmøte for den kommende skateparken

Kommende tirsdag blir det innspillsmøte i forbindelse med skateparken vi har fått penger til å bygge! Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme å hjelpe oss! :)

Foto: Adrian Borge

Nå føler vi i Bodø Skateboardklubb at det er vår tur å få en skikkelig utendørs skatepark. Vi har både jobbet hardt for det, vi har et miljø som fortjener det og det virker som vi føler vi har en kommune som spiller på lag.

I tillegg til innspillsmøte kategoriserer vi dette som et styremøte ettersom dette blir første gang vi møtes etter årsmøtet, hvor klubben valgte inn historiske 11 styremedlemmer.

Vi har som dere vet fått innvilget 15 millioner kroner til 2019. Likevel er vi langt fra klar til å shoppe når 1. januar kommer. Det er mye som gjenstår før vi kan kjøre i gang, og om vi ikke viser til tydelig fremgang og at vi har kontroll på gjøremålene, kan pengene fort dyttes over til 2020. Her må vi være PÅ.

Jeg håper alle som har interesse av å få skateparken på plass ila. 2019 kommer på møtet på tirsdag! Vi trenger innspill, vi trenger ideer og vi trenger hjelp i arbeidet fra dem som ønsker å bidra!

This entry was posted in Skateboarding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *